Companii

ZF Who’s who in business România. Astăzi, Peter Copetti, director general al Porsche Inter Auto

ZF Who’s who in business România. Astăzi, Peter...

Autor: Bogdan Alecu

30.09.2015, 00:06 684

Peter Copetti, 59 de ani, a preluat la începutul anului trecut conducerea dealerului Porsche Inter Auto România, divizia de retail auto a Porsche Holding pe piaţa locală. Compania deţine cinci centre auto prin care comercializează mărcile Volkswagen, Audi, Skoda, Seat şi comercializează şi importă direct brandurile Porsche, Bentley şi Lamborghini în România.

Peter Copetti a pus bazele reţelei Porsche Inter Auto în Germania, a gestionat vânzările Skoda în Austria şi după 15 ani la conducerea dealerului din Viena Peter Copetti, 57 de ani, a preluat divizia din România a retailerului auto austriac.

Pentru prima dată din 1998 încoace, când a fost fondată activitatea de retail a Porsche România, transformată ulterior în compania Porsche Inter Auto în 2007, un austriac a preluat conducerea. În ceea ce priveşte planurile sale pentru asigurarea dezvoltării, şeful PIA spune că este nevoie de fidelizarea clienţilor nu numai atunci când vine vorba de achiziţia unei maşini noi, ci şi când vine vorba de service, acesta din urmă fiind o sursă importantă de venituri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO