Companii

#zftrebuiesarepornimbusinessul. Zeci de hoteluri din ţară s-au transformat în centre de carantină. „Numărul cadrelor medicale cazate în hotel oscilează, spitalele decid“

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.05.2020, 00:05 360

Aurelian Marin, proprietar hotel New Royal: Începând cu data de 23 martie, hotelul cazează personal medical din spitalele constănţene.

Zeci de unităţi hoteliere din România au devenit centre de carantină pe timp de pandemie şi cazează cadre medicale, angajaţi MAI şi oa­meni aflaţi în izolare sau carantină.

„Din 23 martie hotelul New Royal cazează în exclusivitate personal medical din spitalele constănţene. Am oferit în mod gratuit hotelul pentru cazarea personalului medical. În ceea ce priveşte numărul cadrelor medicale cazate în hotel, acesta oscilează. Unele cadre pleacă, altele vin. Spitalele sunt cele care stabilesc“, a spus pentru ZF Aurelian Marin, proprietar al New Royal din Constanţa şi proprietarul agenţiei de turism Paradis Vacanţe de Vis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO