Companii

Ziarul Financiar deschide toamna de conferinţe cu summitul ZF Health & Pharma 2016

Luca Militello, directorul general al spitalului privat Monza din Bucureşti

Luca Militello, directorul general al spitalului privat Monza din Bucureşti

Autor: Georgiana Mihalache

02.09.2016, 00:05 265
ZF Health & Pharma Summit  2016, evenimentul organizat de Ziarul Financiar timp de două zile, 13 şi 14 septembrie, ajunge la a cincea ediţie şi creează o tradiţie din a-i reuni pe cei mai importanţi jucători din domeniul sănătăţii, oficiali şi reprezentanţi ai spitalelor pentru a dezbate problemele din acest sector.
 
Printre temele de discuţie aflate pe agenda ZF Health & Pharma se numără dezbateri privind calitatea serviciilor din spitalele publice şi cele private, prezentarea celor mai importanţi factori care determină performanţa medicilor sau cum pot medicii tineri să profeseze în spitalele româneşti.
 
Evoluţia pieţei farma şi perspectivele pentru 2017 vor fi alte două subiecte abordate la evenimentul organizat de ZF în septembrie.
 
Printre invitaţii ZF Health & Pharma Summit se numără Luca Militello, directorul general al spitalului privat Monza din Bucureşti.
 
Spitalul Monza funcţionează din 2012 şi este o investiţie de 40 milioane euro, fiind specializat în chirurgie cardiovasculară, dar dezvoltând şi alte secţii pentru a trata pacienţii.
 
Invitaţii vor vorbi despre diferenţele dintre spitalele publice şi cele private în ceea ce priveşte calitatea serviciilor, încercând să găsească o soluţie cu privire la nemulţumirile pacienţilor în ceea ce priveşte relaţia cu serviciile publice de sănătate. Care sunt criteriile prin care se măsoară performanţa în spitalele private în general, cu ce diferă faţă de sistemul de stat, cât se mai pot extinde clinicile private sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute la ZF Health & Pharma.
 
De ce nu se găsesc suficiente materiale sanitare şi medicamente în centrele medicale sau cu cât ar trebui remunerat un medic sunt alte întrebări care îşi vor găsi răspuns la evenimentul ZF Pharma Summit ’16.
 
La dezbaterea care va avea loc în cadrul summitului ZF Health & Pharma 2016 se va discuta despre soluţiile pe care le au reprezentanţii statului şi ai spitalelor pentru a reda pacientului român încrederea în serviciile medicale româneşti, fără să mai meargă în spitale din străinătate.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO