Companii

Zireto Caffe, o reţea de cafenele fondată în Suceava în urmă cu aproape şase ani a ajuns astăzi la peste 70 de unităţi, mizând pe dezvoltarea directă, dar şi în franciză. Oficialii companiei susţin că sunt al doilea cel mai extins lanţ de cafenele din România, după 5 to go.

Zireto Caffe operează trei concepte de cafenea – To Go, drive-thru şi walk-in (cu servire la masă).

Zireto Caffe operează trei concepte de cafenea – To Go, drive-thru şi walk-in (cu servire la masă).

Autor: Cristina Roşca

16.02.2023, 17:15 1079

Zireto Caffe, un business pornit în 2017 la Suceava, a ajuns astăzi la peste 70 de cafenele în România, iar jumătate dintre unităţi sunt o­pe­rate în sistem de franciză. Oficialii companiei susţin că sunt al doilea cel mai extins lanţ de cafenele din România, du­pă 5 to go, depăşind astfel reţele internaţio­nale precum Starbucks sau McCafe (McDonald’s) ca număr de unităţi.

„Povestea noastră începe în 10 aprilie 2017, moment în care am inaugurat prima cafenea de tip To Go din lanţul nostru. Zireto Caffe este acum a doua cel mai ex­tin­să reţea de cafenele din România, un brand cu capital 100% românesc şi cu o scalare ac­celerată“, spune Marian Moscaliuc, director de marketing în cadrul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO