Companii

Zitamine Nutrition, un start-up controlat de o cofondatoare a Bookster, de fostul CEO al aceleiaşi companii şi de un executiv al Unilever, vrea să atragă 350.000 de euro pentru dezvoltare. Compania deja a primit o investiţie de 500.000 de euro

Alexandra Stroe, cofondatoare a Zitamine Nutrition: Obiectivul nostru este să ajungem la venituri de un milion de euro pe an până la jumătatea lui 2024.

Alexandra Stroe, cofondatoare a Zitamine Nutrition: Obiectivul nostru este să ajungem la venituri de un milion de euro pe an până la jumătatea lui 2024.

Autor: Cristina Roşca

28.02.2023, 17:45 434

Start-up-ul Zitamine Nutrition, care mizează pe a oferi vitamine personalizate oamenilor, vrea să atragă 350.000 de euro de la investitori pentru dezvoltare. Sunt vizaţi atât angel investors, cât şi fondurile de Venture Capital din România şi din regiune.

„Cei 350.000 de euro îi vom folosi pentru expansiune internaţională şi creştere accelerată, pentru dezvoltare tehnologică şi pentru mărirea echipei, în scopul atingerii obiectivelor de creştere“, spune Alexandra Stroe, unul dintre acţionarii Zitamine Nutrition. Ea este şi cofondatoare a Bookster, business din care a ieşit acum ceva vreme.

În noua companie, ea e implicată alături de Iulia Ghiţă, fost CEO al Bookster, şi de Emanuel Dincă, executiv care a lucrat pentru giganţi precum P&G şi Unilever. Ultima lui poziţie deţinută a fost cea de sales operations systems and reporting manager la Unilever. Iulia Ghiţă şi Alexandra Stroe s-au alăturat Zitamine în octombrie 2022, după ce doi dintre fondatori au ieşit din business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO