Companii

O nouă zonă din Bucureşti devine atractivă pentru investitorii imobiliari: SIF Banat-Crişana a finalizat tranzacţia cu terenul fabricii „Tutunul Românesc“. Această tranzacţie gestionată de echipa CITR este cea mai mare tranzacţie cu terenuri din Bucureşti din ultimii ani

Aceasta este a doua mare fostă platformă industrială vândută în ultimul an după ce în decembrie 2021 cei de la Speedwell anunţau achiziţia platformei Griro din Capitală.

Aceasta este a doua mare fostă platformă industrială vândută în ultimul an după ce în decembrie 2021 cei de la Speedwell anunţau achiziţia platformei Griro din Capitală.

Autor: Bogdan Alecu

31.12.2022, 14:20 37615

SIF SPV TWO SA, parte a Grupului SIF Banat-Crişana, a devenit proprie­ta­rul terenului, potrivit CITR. Contestaţiile au fost respinse de Tribunalul Bucureşti şi contractul a fost semnat.

Tabogo Property, companie deţi­nută de investitorul canadian Michael Topolinski, a depus în data de 23 mai 2022 la Bucureşti o contestaţie împo­triva licitaţiei adjudecate de SIF Banat-Crişana cu o săptămână înainte pentru Fabrica de ţigări Belvedere, la suma de 33,59 milioane de euro.

Proprietatea aferentă fostei fabrici de industrializare a tutunului este loca­lizată în zona centru-vest a Capitalei, care cuprinde perimetrul Orhideea - Pasajul Basarab şi împrejurimile staţii­lor de metrou Grozăveşti, Petrache Poenaru şi Politehnica. Anterior, pro­prietatea s-a aflat în patrimoniul societăţii Interagro SA controlată de Ioan Neculaie, societate aflată în reorganizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO