Companii

Zona de nord a Moldovei atrage apetitul operatorilor privaţi de sănătate. Şerban Semeniuc, corporate affairs director, reţeaua Regina Maria: „Ne-am întărit prezenţa în zona Moldovei“. Oraşele reşedinţă de judeţ şi cele de peste 100.000 de locuitori sunt în targetul reţelei Regina Maria pentru investiţii

Şerban Semeniuc, corporate affairs director, reţeaua Regina Maria: Ne uităm la tranzacţii cu antreprenori puternici, care au afaceri la un nivel care să ne permită să le dezvoltăm.

Şerban Semeniuc, corporate affairs director, reţeaua Regina Maria: Ne uităm la tranzacţii cu antreprenori puternici, care au afaceri la un nivel care să ne permită să le dezvoltăm.

Autor: Georgiana Mihalache

08.02.2022, 19:30 177

Zona Moldovei, dominată până acum de antreprenorii locali în industria sănătăţii private, atrage atenţia şi marilor jucători, reţeaua Regina Maria anunţând că şi-a consolidat prezenţa în această parte a ţării. Şi fondatorul businessului Provita, Ovidiu Palea, a anunţat recent un proiect de 2 mil. euro în Suceava.

„Credem că oraşele mari, cu peste 100.000 de locuitori, sunt acoperite destul de bine. Am început să ne uităm în alte zone. Ne-am întărit prezenţa în zona Moldovei, în zona de nord a Moldovei. Mergem spre toate reşedinţele de judeţ, punem resurse pentru a acoperi cât mai multe dintre oraşele de peste 100.000 de locuitori“, a spus Şerban Semeniuc, corporate affairs director, reţeaua Regina Maria, în cadrul videoconferinţei ZF Private Health. De altfel, până acum, marii jucători s-au concentrat pe oraşele uni­versitare, care le dădeau acces la specialişti de la facultăţile de medicină renumite, dar şi la un număr mare de locuitori, cu putere financiară crescută.

Odată atinsă capacitatea de dezvoltare din aceste zone, apar noi oraşe pe harta de investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO