Companii

Zone Arena nu se mai dărâmă. Concertul lui Ozzy Osbourne, din 2 octombrie, se va încheia la ora 22.00 pentru "a nu tulbura ordinea şi liniştea publică"

29.07.2010, 14:30 48

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc tot laZone Arena, pe 2 octombrie, însă va trebui să se încheie înainte deora 22.00, a declarat, joi, pentru Mediafax, proprietarul Zone Arena şi impresarulcare-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

"Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena.Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00,astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică", adeclarat Ciubuc.

El a precizat că Zone Arena nu se va închide, în ciuda cererilorPrimăriei Sectorului 2 în acest sens.

"Noi am încercat să obţinem toate avizele necesare funcţionării,însă eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena afuncţionat, a fost amendată şi are un termen de conformare, deintrare în legalitate, până la 1 septembrie. Noi sperăm să obţinemautorizaţia necesară şi să putem funcţiona în continuare", adeclarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, aanunţat, pe 15 aprilie, că Ozzy Osbourne, fostul solist al trupeiBlack Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la ZoneArena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus învânzare pe 23 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO