Constructii & Imobiliare

Acţionarii grupului Anchor transformă 20% din mallul Plaza în proiect de birouri

Acţionarii grupului Anchor transformă 20% din mallul Plaza în proiect de birouri

Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2016, 07:00 1506
Peste 10.000 de metri pătraţi din suprafaţa mallului Plaza din Capitală, controlat de grupul Anchor, vor fi transformaţi în spaţii pentru birouri, proiect la care se lucrează în prezent în procesul de renovare a complexului comercial din Drumul Taberei, care va fi inaugurat în primăvară.
 
„Încă de la început am privit întregul concept Plaza România ca pe o locaţie facilă pentru shopping, timp liber şi birou în acelaşi timp. Astfel, ia naştere Plaza România Offices – spaţii de birouri chiar în mall – pe o suprafaţă de 10.500 de metri pătraţi”, a spus pentru ZF Affan Yildirim, general manager al Anchor Grup.
 
Vizavi de centrul comercial, grupul deţine şi clădirea Anchor Plaza, cu chiriaşi precum Credit Europe Bank, Adobe sau Clinica Polisano, potrivit datelor de pe site-ul proiectului. Din Anchor Plaza au plecat însă anul trecut angajaţii sediului central al Carrefour, care s-au mutat în zona Aurel Vlaicu - Pipera. ZF  a scris în decembrie că Mega Image ar fi una dintre companiile care vor închiria spaţii în Plaza România Offices, informaţie neconfirmată oficial de niciuna dintre părţi.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO