Constructii & Imobiliare

Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să facă reparaţii de 67,5 milioane de euro

Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să facă...

Autor: Andrei Dumitrescu

31.03.2015, 19:18 190

Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a publicat un anunţ, prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), prin care îşi anunţă intenţia să semneze contracte pentru repararea străzilor în valoare de 39.903.317 lei, fără TVA, pentru fiecare dintre cele şase sectoare în parte.

Potrivit anunţului, acordul cadru poate fi făcut cu maxim trei firme, prin licitaţie restrânsă, la care pot partcipa până la cinci societăţi comerciale, contractul urmând să se deruleze pe o perioadă de patru ani.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 7.808.046 de lei.

În acelaşi timp, valoarea estimată pentru serviciile de proiectare ajunge la 234.241 de lei iar valoarea estimată pentru entru execuţia lucrărilor se ridică la 7.573.804 lei.

Pentru a putea participa la licitaţie, firmele trebuie să demonstreze că au cifra de afaceri globală, calculată ca medie anuală pe ultimii trei ani, cel puţin egală cu 15.000.000 de lei, să aibă la dispoziţie toate utilajele necesare şi să facă dovada că în ultimii cinci ani au mai făcut lucrări de mare anvergură.

De asemenea, societăţile sunt obligate să aibă angajaţi calificaţi în domeniu, care au studii de specialitate şi experienţă profesională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO