Constructii & Imobiliare

Afacerile orădenilor de la Optimedia au crescut cu 40% în primele cinci luni

Marius Pantiş, general manager Optimedia

Marius Pantiş, general manager Optimedia

Autor: Laurentiu Cotu

16.06.2015, 00:06 443
Producătorul de ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu Optimedia din Oradea, deţinut de antreprenorii români Marius şi Simona Pantiş, a realizat în primele cinci luni o cifră de afa­ceri de apro­ximativ 5,3 mil. euro, mai mult cu 40% faţă de aceeaşi pe­rioa­dă a anu­lui trecut, datorită creşterii ex­portului.
 
Compania a încheiat anul 2014 cu afaceri de 48,7 mil. lei (11 mil. euro), un câştig net de 3,3 mil. lei (750.000 de euro), având un număr mediu de 192 de an­gajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor.
 
„Evoluţia pozitivă a afacerilor în primele cinci luni ale anului se bazează în prin­cipal pe creşterea exportului de ferestre. În ţările europene dezvoltate sunt pro­grame guvernamentale care susţin schim­barea ferestrelor existente cu ferestre care îndeplinesc anumite condiţii de izolare termică, aceste mă­suri favorizând creşterea cererii de fe­restre pe piaţa vest-europeană“, a de­clarat Marius Ioan Pantiş, general manager al Optimedia.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO