Constructii & Imobiliare

AFI Europe a închiriat jumătate din noile clădiri de birouri construite lângă mall

AFI Europe a închiriat jumătate din noile clădiri de...

Autor: Bogdan Alecu

19.01.2016, 13:30 989

Clădirile de birouri AFI Park 4 şi 5 au atins un grad de ocupare de 50% la începutul anului 2016, prin semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru 16.000 de metri pătraţi. A patra şi a cincea fază a proiectului de birouri AFI Park, dezvoltat în apropierea mall-ului din Cotroceni, vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriaşi vor prelua spaţiile şi vor demara operaţiunile.

Cameron, unul dintre chiriaşii din AFI Park 1, se va extinde şi îşi va reloca birourile în AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spaţii din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii şi soluţii tehnologice pentru firme medii şi mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafaţă de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piaţa de IT&C din România. Adiţional, câteva mii de metri pătraţi sunt preluaţi de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în soluţii software pentru planificare avansată şi optimizări.

Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc “Trattoria Uno”, care se află lângă “Tucano Café” şi un showroom al “Pinum Doors & Windows”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO