Constructii & Imobiliare

AFI Park se apropie de 100% grad de ocupare. Furnizorul de servicii IT&BPO şi Hexaware Technologies printre noii chiriaşi

AFI Park se apropie de 100% grad de ocupare. Furnizorul...

Autor: Cristina Bellu

15.12.2016, 15:14 235

AFI Europe, compania care deţine mallul AFI Cotroceni din Capitală, a semnat noi contracte de închiriere pentru peste 6.000 metri pătraţi în clădirile de birouri AFI Park 4 şi 5, ajungând astfel la o rată de ocupare de aproape 100% pentru parcul de business.

Furnizorul de servicii IT&BPO, compania multinaţională Hexaware Technologies, precum şi companiile americane Asentinel, specializată în soluţii pentru tehnologie, şi BullGuard Software, care activează în domeniul securităţii consumatorului, se numără printre cei mai noi chiriaşi ai parcului.

“AFI Park, parcul de business de 70.000 mp închiriabili din portofoliul companiei, se apropie de atingerea unei rate de ocupare de 100%. Cea mai mare parte dintre contractele de închiriere pentru AFI Park a fost încheiată fie cu companii nou intrate pe piaţa din România, fie cu chiriaşi actuali care se extind,”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România, acesta adăugând că “experienţa pe care am dobândit-o prin dezvoltarea acestui proiect ne va ajuta în viitoarele noastre dezvoltări din segmentul de birouri: AFI Tech Park, situat în zona hotelului J.W. Marriot, şi AFI Offices Braşov, adiacent viitorului centru comercial AFI Braşov, care suntem convinşi că vor deveni proiecte de referinţă pe piaţă”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO