Constructii & Imobiliare

Ambiţia cehilor de la CTP este să construiască un parc logistic de un milion de metri pătraţi la kilometrul 23 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti

Ambiţia cehilor de la CTP este să construiască un parc...

Autor: Cristina Bellu

16.07.2018, 00:06 1027

♦ Proiectul a ajuns în prezent la o suprafaţă construită de peste 300.000 de metri pătraţi, odată cu livrarea recentă a două noi clădiri.

CTP, cel mai mare dezvoltator de spaţii lo­gis­tice şi industriale de pe plan local, are în plan să extindă în următorii ani proiectul CTPark Bucharest West, situat pe auto­stra­da A1 Bucureşti-Piteşti, până la un mil­ion de metri pătraţi de spaţii şi să-l trans­for­me în cel mai mare parc din Europa de Est.

În prezent, proiectul a ajuns la o supra­faţă construită de peste 300.000 de metri pătraţi, odată cu livrarea recentă a două noi clădiri şi, conform estimărilor dezvolta­torului, va ajunge la o suprafaţă construită de 400.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi industriale de clasă A până la finalul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO