Constructii & Imobiliare

Americanii de la HP îşi extind birourile cu încă 2.377 mp în parcul Novo Park din Capitală

Americanii de la HP îşi extind birourile cu încă...

Autor: Cristina Bellu

14.06.2017, 14:59 600

Hewlett-Packard (HP), cel mai mare chiriaş din parcul de birouri Novo Park din Capitală, a semnat un contract de închiriere pe şapte ani, pentru extinderea spaţiului cu încă 2.377 de metri pătraţi în parcul dezvoltat de Genesis Development, deţinut de omul de afaceri Liviu Tudor.

„Închirierea a 2.377 mp adiţionali în corpul A al parcului Novo Park de către compania americană HP România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru început în urmă cu 15 ani. Cu 29.000 metri pătraţi închiriaţi, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american.”, a explicat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

Contractul cu HP pentru noul spaţiu intră în vigoare începând cu15 iunie şi este valabil până în noiembrie 2024.  

Complexul Novo Park din Pipera este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti şi este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A.

Parcul are un grad de ocupare de 100% şi găzduieşte companii precum HP Inc România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank şi Unicredit Integrated Business Services România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO