Constructii & Imobiliare

Andreea Odovîncă a fost numită director financiar în cadrul operaţiunilor locale ale dezvoltatorului de parcuri industriale şi logistice CTP

Andreea Odovîncă a fost numită director financiar în...

Autor: Cristina Bellu

22.03.2018, 15:40 456

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est, a numit-o pe Andreea Odovîncă în funcţia de director financiar (CFO) pentru România, aceasta urmând să fie responsabilă pentru asigurarea eficienţei funcţiei financiare, a calităţii informaţiilor furnizate de departamentul pe care îl conduce, precum şi pentru managementul performanţei şi dezvoltarea personalului.

”Ne aflăm într-un proces continuu de creştere, iar Andreea va juca un rol important în implementarea strategiei de dezvoltare, alături de restul echipei noastre.”, a spus Robert Pitt, Director de Operaţiuni (COO) al CTP.

Cea mai recentă funcţie ocupată de Andreea Odovîncă a fost cea de Financial Manager pentru Skanska Romania. Înainte de colaborarea cu Skanska, ea a activat trei ani şi jumătate pe aceeaşi poziţie în cadrul retailerului Kaufland Romania. Experienţa sa profesională include de asemenea, 12 ani petrecuţi în sectorul bancar.

La finalul anului trecut, CTP a început un proces extins de consolidare a echipei de management la nivel local, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Echipa CTP România are 60 de membri în acest moment, implicaţi în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăţi, de la achiziţia terenului, până la construcţie, finanţare şi administrarea proprietăţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO