Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Octavian Bădescu a părăsit reţeaua RE/MAX şi vrea să continue pe cont propriu pe piaţa imobiliară. ”Nu am fost mulţumit de evoluţia lentă a afacerii”

Antreprenorul Octavian Bădescu a părăsit reţeaua...

Autor: Roxana Rosu

24.09.2019, 11:42 1509

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul Octavian Bădescu,  a părăsit reţeaua RE/MAX începând cu septembrie 2019 şi va continua să activeze pe cont popriu pe piaţa imobiliară, cu un nou model de afaceri.

“În cei doi ani petrecuţi în reţeaua RE/MAX, Freedom Group a avut rezultate bune, iar la nivel personal am învăţat mult şi am avut reuşite. Am tranzacţionat proprietăţi valoroase, clasându-ne în topul celor mai performante francize RE/MAX, iar după prima jumătate din 2019, aveam majoritatea consultanţilor în primii 10% agenţi din reţea, din punct de vedere al rezultatelor. Cu toate acestea, nu am fost mulţumit de evoluţia lentă a afacerii. Experienţa pe care am acumulat-o între timp m-a făcut să realizez că, în prezent, continuarea afilierii nu mai reprezintă o opţiune viabilă, atât financiar cât şi strategic şi chiar filosofic. Am colaborat foarte bine cu reprezentanţii RE/MAX, înţeleg şi respect modelul de business al acestei reţele. Însă, am simţit că Freedom Group poate creşte mai mult urmând un alt concept de business, un model inovator, pe care îl lansăm zilele următoare”, şi-a explicat decizia Octavian Bădescu, fondatorul Freedom Group. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO