Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Octavian Bădescu, fondatorul companiei de consultanţă şi intermediere imobiliară Freedom Group, vrea să atragă finanţare pentru dezvoltarea afacerii şi pune la vânzare 75% din acţiuni, la un preţ total de 1,87 mil.lei

Antreprenorul Octavian Bădescu, fondatorul companiei de...

Autor: Roxana Rosu

12.10.2020, 13:26 265

Antreprenorul Octavian Bădescu, fondatorul companiei de consultanţă şi intermediere imobiliară Freedom Group, vrea să atragă finanţare pentru dezvoltarea afacerii şi pune la vânzare pachete totalizând 750.000 de acţiuni, respectiv 75% din total, la un preţ de 1,87 milioane lei.

Astfel, începând cu luna octombrie, investitorii pot cumpăra pachete de minim 1% la preţul de 2,5 lei per acţiune.

„Compania are deja aproape 12% din acţiuni deţinute de către investitori şi agenţi, dar expansiunea a fost încetinită de caracteristicile anului 2020 şi de faptul că noi cesionăm acţiuni în cantităţi limitate şi la preţuri în creştere, toate acestea limitând viteza de dezvoltare. Pentru a accelera acest proces am decis ca vânzarea de acţiuni să fie impulsionată prin introducerea în ecuaţie a cât mai multor „dezvoltatori de business", fără a ne limita doar la transferarea de acţiuni „en-detail" direct către agenţi. Astfel, oportunitatea se adresează tuturor categoriilor de investitori, brokeri/owneri, agenţi imobiliari sau business developeri interesaţi de a fi parte dintr-un proiect de anvergură, a explicat Octavian Bădescu.

Prin acest demers, compania urmăreşte să angreneze în mod direct un număr de până la maxim 75 de noi acţionari care vor putea angrena alţi agenţi, transferând dacă doresc, la rândul lor, acţiuni către alţi agenţi, proprietari de agenţii sau investitori interesaţi, în perioada 2021-2025, la preţuri pornind de la un nivel apropiat de cel actual de en-detail şi ajungând până la 25-50 lei în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO