Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Octavian Bădescu îşi transformă compania de consultanţă imobiliară în societate pe acţiuni deţinute de agenţi. “Conceptul este creionat în jurul ideii de agent imobiliar ca proprietar, producător şi beneficiar al rezultatelor sale”

Octavian Bădescu

Octavian Bădescu

Autor: Cristina Bellu

30.09.2019, 11:13 870

Freedom Group, compania de consultanţă imobiliară controlată de antreprenorul Octavian Bădescu, se transformă în societate pe acţiuni deţinute de agenţii imobiliari, un model nou de afaceri pentru piaţa locală. Proiectul vizează pe termen lung construirea unei echipe solide de de agenţi acţionari şi implicarea în tranzacţionarea a zeci de mii de proprietăţi anual.

“Conceptul este creionat în jurul ideii de agent imobiliar ca proprietar, producător şi beneficiar al rezultatelor eforturilor sale şi gândit totodată în jurul unui deziderat principial prin care consultantul îşi păstrează 100% din veniturile obţinute prin serviciile oferite clienţilor, fiind astfel motivat să fie cât mai productiv şi să îşi îmbunătăţească în permanenţă calitatea muncii”, explică Octavian Bădescu.

După doi ani de activitate în reţeaua RE/MAX, Octavian Bădescu a decis să urmeze o traiectorie separată cu Freedom Group, noul model bazându-se pe experienţa anterioare a antreprenorului în sectorul de investiţii imobiliare şi servisare pe acest segment, în managementul reţelelor de antreprenori, precum şi în gestionarea societăţilor pe acţiuni, cu sau fără listare la Bursă.

“Prin transformarea formei de organizare a companiei în societate pe acţiuni punem bazele acestui nou model, diferit de cel de franciză sau agenţie clasică, în care se spune vino la mine, şi bazat pe oportunitatea deschiderii acţionariatului companiei către toţi consultanţii imobiliari, care se află la un nivel profesional ridicat, printr-o propunere de tipul - vino la tine!“, completează Octavian Bădescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO