Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Octavian Bădescu propune un nou tip de business: spaţii de coworking pentru agenţi imobiliari

Antreprenorul Octavian Bădescu propune un nou tip de...

Autor: Roxana Rosu

03.02.2020, 11:33 846

Freedom Group, companie fondată de antreprenorul Octavian Bădescu, lansează o reţea de spaţii de birouri destinate agenţilor imobiliari, în parteneriat cu patru operatori din industria de coworking.

Cele 22 de birouri sunt situate în zone diferite ale Capitalei şi vor putea fi utilizate începând din februarie. Costurile sunt integrate în pachete de servicii de tip abonament, cu un buget cuprins între 30 şi 150 de euro lunar, per consultant.

Potrivit estimărilor Freedom Group, în Bucureşti există peste 3.000 de agenţi imobiliari, marea majoritate lucrând fie pe cont propriu, fie în cadrul unor echipe mici.

“Oportunitatea oferită de Freedom Group consultanţilor imobiliari este o premieră pe piaţa imobiliară din România şi permite accesul la cea mai mare reţea de birouri de top, dispersate geografic în Bucureşti, unde agentul imobiliar membru al Freedom Group va putea să lucreze, să se întâlnească cu clienţii, colegii de breaslă sau cu potenţialii parteneri. Consultantul va folosi spaţiile pe bază de programare, atât cât are nevoie şi va avea la dispoziţie inclusiv calculatoare dotate cu un sistem complet şi personalizat de operare în cloud, având parte atât de un birou fizic, cât şi de unul virtual. Birourile vor fi disponibile la nivel naţional şi chiar mondial, întrucât reţelele cu care am demarat această colaborare au o anvergură mondială, ceea ce îşi propune şi compania noastră”, a declarat Octavian Bădescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO