Constructii & Imobiliare

Anuarul ZF Construcţii şi Imobiliare 2015: analize, interviuri şi topuri despre un sector de 8-9 mld. euro

Citiţi o serie de analize despre sectorul construcţiilor, materialelor de construcţii şi real estate în Anuarul ZF Construcţii şi Imobiliare 2015.

Citiţi o serie de analize despre sectorul construcţiilor, materialelor de construcţii şi real estate în Anuarul ZF Construcţii şi Imobiliare 2015.

Autor: Andreea Neferu

06.07.2015, 11:34 706

După un an 2014 în care construcţiile s-au confruntat cu o nouă scădere, 2015 reuşeşte să aducă din nou pe „verde“ un sector de 8-9 miliarde de euro anual, care ar putea avea un impact major în creşterea economică. Deocamdată însă doar investiţiile private trag în sus industria de profil, având în vedere că pe segmentul proiectelor publice lucrurile se mişcă destul de greu.

Anuarul Construcţii şi Imobiliare 2015, produs al Ziarului Financiar, care a apărut astăzi, tratează atât evoluţia de anul trecut şi din prima parte a acestui an a pieţei construcţiilor şi de real estate, precum şi estimări privind modul în care aceste două sectoare, interconectate, ar putea finaliza anul 2015.

În ediţia de anul acesta a anuarului de construcţii şi imobiliare puteţi citi o serie de analize despre piaţa construcţiilor şi a materialelor de construcţii (ciment, tâmplărie, cărămizi, vopsele etc.), topul constructorilor, planurile privind dezvoltarea infrastructurii, analize despre piaţa de mobilier şi de bricolaj, dar şi despre piaţa de birouri, retail, rezidenţial, industrial/logistică sau terenuri. De asemenea, anuarul curpinde o serie de interviuri cu jucători de top din domeniul construcţiilor şi al imobiliarelor, precum Strabag, Search Corporation, Immofinanz sau Megaprofil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO