Constructii & Imobiliare

Austriecii de la Immofinanz anunţă că Sodexo România îşi mută sediul în proiectul de birouri Iride Business Park

Austriecii de la Immofinanz anunţă că Sodexo România...
12.08.2019, 17:22 610

Immofinanz, unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din Bucureşti, a dat spre închiriere circa 3.100 metri pătraţi de spaţii de birouri către Sodexo- unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a tichetelor de masă.

Spaţiul închiriat se află în clădirea de birouri IRIDE nineteen, unde Sodexo România va ocupa parterul şi etajul al treilea. Acordul a fost intermediat de Knight Frank.

“Ne bucurăm să începem acest parteneriat pe termen lung cu Sodexo, o companie cu care împărtăşim valorile legate de bunăstarea la locul de muncă. Continuăm să ne adaptăm portofoliul şi serviciile oferite pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale chiriaşilor noştri, noi fiind cei care dăm startul  schimbărilor în industrie, unde clădirile de birouri nu mai sunt de mult doar simple locuri de muncă”, a spus Fulga Dinu, Country Manager Operations România, Immofinanz.

Mutarea în noul spaţiu care va găzdui cei 275 de angajaţi Sodexo se va face treptat începând cu luna ianurie a anului viitor.

„În cadrul Sodexo România cultivăm un mediu de lucru care susţine dezvoltarea profesională şi personală a întregii echipe. Aşteptăm cu nerăbdare mutarea în noul spaţiu, deoarece acesta reflectă mai bine noul mod de lucru care completează experienţa excelentă a angajaţilor la birou. Compania noastră continuă să inoveze şi să îmbunătăţească calitatea vieţii angajaţilor şi a angajaţilor clienţilor noştri”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO