Avi Compact estimează afaceri de 7 mil. euro pentru anul acesta. Construcţiile de locuinţe noi au ridicat nivelul vânzărilor de aparate de aer condiţionat

5 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Avi Compact, una dintre cele mai mari companii care furnizează soluţii integrate de climatizare şi instalaţii, a investit aproximativ 500.000 de euro în achiziţionarea unui spaţiu de 2.200 mp unde a amenajat un showroom pentru produsele Daikin, o hală de depozitare şi un centru de training. Spaţiul se află la ieşirea pe Autostrada Soarelui, lângă fabrica de cabluri. Avi Compact, companie deţinută de omul de afaceri Florin Rădulescu, estimează pentru 2017 o cifră de afaceri cu 10% mai mare decât cea de anul trecut, ajungând astfel la peste şapte milioane de euro. Creşterea vine din revigorarea segmentului corporate, către care Avi Compact livrează cele mai multe sisteme de climatizare – adică un procent de 65% din cifra de afaceri, îndeosebi industrii precum farmaceutică sau alimentară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
aer conditionat
, afaceri
, constructii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide