Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Dentons au asistat compania Ideal Projects Services în achiziţia unui portofoliu de clădiri de birouri din Cluj-Napoca

Avocaţii de la Dentons au asistat compania Ideal...

Autor: Cristina Bellu

10.01.2020, 11:53 185

Firma de avocatură Dentons a acordat asistenţă juridică companiei Ideal Projects Services privind aspecte legate de asigurările titlurilor de proprietate în cadrul achiziţiei din decembrie 2019 a clădirilor de birouri Vivido Business Center, Advancity Business Center şi Cube Office din Cluj-Napoca, deţinute de grupul de firme Hexagon, controlat de către antreprenorii locali Raul Ciurtin şi Florin Mariş.

“Asigurarea titlului de proprietate a devenit un element cheie în achiziţiile imobiliare şi acordarea de finanţări în România, reprezentând deseori o cerinţă esenţială pentru încheierea tranzacţiilor”,transmit reprezentanţii Dentons.

Echipa care a acordat asistenţă juridică a fost formată din Partenerul Coordonator al Biroului Dentons din România Perry V. Zizzi şi Bogdan Papandopol, Partener şi Coordonator al Departamentului de Real Estate.

Portofoliul tranzacţionat are o suprafaţă desfăşurată totală de aproximativ 20.000 mp, găzduind chiriaşi precum Porsche Engineering, Bosch, Vertiv, Riverbed sau Metro Systems şi Natuu.

Până în momentul de faţă acestă achiziţie reprezintă una dintre cele mai importante tranzacţii din piaţă de birouri din Cluj Napoca, alături de achiziţia The Office de către Dedeman şi a LibertyTechnology Park de către White Star.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO