Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Filip & Company au asistat o parte dintre acţionarii Adeplast în vânzarea companiei către grupul elveţian Sika

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company

Autor: Cristina Bellu

01.04.2020, 11:04 192

Casa de avocatură Filip & Company i-a asistat pe Alexander Bărbuţ, Thomas Bărbuţ şi Marcel Bărbuţ în procesul de vânzare a acţiunilor deţinute în cadrul Adeplast către grupul elveţian Sika, jucător global pe piaţa materialelor de construcţii.

Tranzacţia a fost finalizată la finalul lunii martie, după obţinerea aprobării necesară din partea Consiliului Concurenţei.

Echipa Filip & Company implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) şi a inclus-o pe Alina Stoica (associate).

„Există o încetinire în activitatea a numeroase industrii, iar instabilitatea din pieţe din ultimele săptămâni a condus la încetinirea sau suspendarea unora dintre tranzacţii. În acest context, ne bucurăm cu atât mai mult că am putut fi alături de Alex, Thomas şi Marcel în finalizarea acestei tranzacţii”, spune Alexandru Bîrsan, partener Filip & Company.

Adeplast, compania creată în 1993 la Oradea de Marcel Bărbuţ, a fost preluată de grupul elveţian Sika în noiembrie 2019.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO