Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la PeliPartners au asistat AFI Europe la semnarea antecontractului de vânzare pentru achiziţionarea participaţiei majoritare în Casa Radio din Bucureşti

Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners

Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners

Autor: Cristina Bellu

16.07.2019, 16:18 380

Firma de avocatură PeliPartners a asistat AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni, la negocierea şi semnarea unui antecontract de vânzare pentru achiziţionarea unei participaţii de 75% în societatea de proiect care dezvoltă „Casa Radio”, un parteneriat public-privat, de la o societate controlată de Plaza Centers NV.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli şi Oana Bădărău şi a inclus-o pe Alexandra Ioniţă , Senior Associate.

”Suntem încântaţi să fim implicaţi într-o tranzacţie emblematică pentru piaţă, care ne-a permis totodată să ne sprijinim clientul în consolidarea poziţiei sale pe piaţa locală şi în acelaşi timp în explorarea unor noi domenii”, spune Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO