Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la PeliPartners au asistat Skanska în vânzarea clădirilor de birouri Campus 6.2 şi Campus 6.3 către S IMMO, într-o tranzacţie de 97 mil. euro

Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners

Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners

Autor: Cristina Bellu

18.06.2021, 11:23 508

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Skanska în procesul de vânzare a clădirilor 6.2 şi 6.3 din Campusul 6 Bucureşti către S IMMO AG, cea mai mare tranzacţie a dezvoltatorului suedez pe piaţa locală, în valoare de 97 milioane de euro.

Vânzarea celor două clădiri Clasa A de 11 etaje, cu o suprafaţă totală de 38.000 metri pătraţi, a fost realizată în decembrie 2020, însă tranzacţia a fost finalizată odată cu transferul de proprietate asupra activelor către compania austriacă S IMMO AG în iunie 2021, au transmis reprezentanţii casei de avocatură într-un comunicat.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners, şi i-a inclus pe Mădălina Fildan Răileanu, Senior Associate şi Antonia Nica, Associate.

„Această tranzacţie arată că afacerile cu active de înaltă calitate sunt oportunităţi valoroase pentru piaţa de investiţii din România în 2021”, spune Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO