Constructii & Imobiliare

Avocaţii de la Stratulat Albulescu i-au asistat pe francezii de la Societe Generale pentru închirierea a 10.500 mp în zona Cotroceni din Bucureşti

Avocaţii de la Stratulat Albulescu i-au asistat pe...

Autor: Alex Ciutacu

03.12.2019, 18:04 139

Societe Generale European Business Service (SG EBS), parte a grupului francez Societe Generale, a primit asistenţă juridică de la casa de avocatură Stratulat Albulescu în cadrul tranzacţiei prin care a închiriat 10.500 mp în cea de-a treia clădire a proiectul Campus 6 al Skanska din zona Cotroceni.

Divizia francezilor de la SocGen au închiriat şi 57 de locuri de parcare. Chiriaşul va prelua spaţiul în trimestrul al IV-lea al anului 2020. Skanska a început construcţia Campusului 6 în decembrie 2018 şi se aşteaptă să finalizeze ambele clădiri (Campus 6.3. şi Campus 6.4) în al III-lea trimestru al anului 2020.

În urma finalizării acestei tranzacţii de închiriere a spaţiului de către SG EBS, clădirea este ocupată în procent de 91%.

Avocaţii Stratulat Albulescu implicaţi in acest proiect au fost Tudor Ciambur (Senior Associate) şi Daiana Assoum (Associate), aceştia acordând asistenţă juridică cu privire la aspectele de drept imobiliar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO