Constructii & Imobiliare

Bogdan Pitigoi, Tester Group: În momentul crizei a trebuit să plecăm de la o foaie albă de hârtie şi să ne reinventăm businessul

Videoconferinţa Branduri româneşti pentru revenirea economiei

Bogdan Pitigoi, proprietar Tester Group

Bogdan Pitigoi, proprietar Tester Group

Autor: Cristina Bellu

28.05.2020, 12:35 206

Criza generată de pandemia de COVID-19 a forţat multe companii să-şi regândească businessul pentru a putea supravieţui momentului, potrivit lui Bogdan Piţigoi, proprietarul grupului Tester cu afaceri în sectorul auto, imobiliar şi logistic.

"În momentul crizei a trebuit să ne suflecăm mănecile, să luăm o foaie albă de hârtie şi să ne reinventăm businessul, să facem astfel încât să menţinem continuitatea activităţii", a spus Bogdan Pitigoi, proprietar Tester Group, în cadrul videoconferinţei Branduri româneşti pentru revenirea economiei organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank.


Alte declaraţii:

♦ Am avut trei etape- în primele două săptămâni am avut etapa care a vizat securitatea sanitară, în cea de-a doua etapă ne-am securizat cash flow-ul, principala preocupare a fost să ne onorăm toate plăţile pentru că ne-am dat seama că este foarte important să nu întrerupem circulaţia fondurilor, iar a treia etapă a fost cea de reinventare şi de inovare.

♦ Nu am intrerupt activitatea firmei deloc. La service am pornit la inceputul lui aprilie de la 15%, iar astazi suntem la 85%. La vânzări am pornit de la 10%, iar la o lună după suntem la 20%.

♦ La închirieri de birouri, toate clădirile au fost la dispoziţia partenerilor noştri de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO