Constructii & Imobiliare

Bogdan Voica, fost angajat in cadrul NEPI Rockcastle, preia conducerea Coldwell Banker România

Bogdan Voica, fost angajat in cadrul NEPI Rockcastle,...

Autor: Roxana Rosu

23.01.2018, 10:40 1084

Bogdan Voica,  consultant imobiliar cu o experienţă de peste 15 ani pe segmentul real estate din România şi din regiune, preia conducerea Coldwell Banker România, după ce a lucrat anterior la NEPI Rockcastle.  

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, secţia Finanţe – Bănci, şi a Universităţii Bucureşti (masterat Business Consulting). Înainte de începerea activităţii pe piaţa imobiliară, consultantul a activat în companii precum Bancpost sau Deloitte.

El a făcut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu lideri mondiali din domeniu, precum Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development şi NEPI Rockcastle, ultima companie în care a activat înainte de numirea la conducerea Coldwell Banker România.

”Alăturarea mea echipei Coldwell Banker România reprezintă o onoare şi o provocare. Adiţional menţinerii poziţiei de lider detaşat pe segmentul rezidenţial, avem ca obiectiv în 2018 consolidarea acestei poziţii şi dezvoltarea teritorială dar şi dezvoltarea activităţii pe segmente de piaţă mai puţin explorate în ultimul timp de către Codlwll Banker în România, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde Coldwell Banker este perceput la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie. Vom implementa tehnologii şi tehnici noi de marketing în procesele de reprezentare în proiectele în care suntem implicaţi, păstrând o notă personală în relaţia pe care o avem cu partenerii noştri”, a declarat Bogdan Voica, CEO Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România a înregistrat în 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifră de afaceri cumulată de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară active pe piaţa locală.

Compania este activă pe piaţa locală de 12 ani şi este agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidenţiale, printre care Aviaţiei Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park şi Onix Park în Bucureşti, Doppel Cristian, Sânpetru Residence şi Transilvania Residence în Braşov şi Belle Ville şi Grand Hill Residence din Cluj – Napoca. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO