Constructii & Imobiliare

Braiconf Brăila închide magazinele din mall-uri şi anunţă pregătirea unui nou concept şi redeschiderea reţelei din străinătate.” Nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor centre comerciale de a continua să plătim chirie pe perioada în care magazinele nu au putut fi folosite, în lockdown”

Braiconf Brăila închide magazinele din mall-uri şi...

Autor: Roxana Rosu

10.11.2020, 11:01 776

Producătorul de textile Braiconf Brăila  a luat decizia de a schimba strategia cu privire la segmentul său de retail şi va închide o parte semnificativă a magazinelor din malluri, urmând să lanseze un nou concept, în special pentru linia de cămăşi premium, şi să redeschidă unităţile din străinătate.

Braiconf precizează că, pe fondul schimbărilor aduse de pandemie, decizia de a nu prelungi contractele cu centrele comerciale este una de îmbunătăţire a strategiei de retail.

„În contextul actual, nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor centre comerciale, precum Cotroceni Park (AFI Cotroceni), de a continua să plătim chirie pe perioada în care magazinele nu au putut fi folosite, în lockdown, dar şi pe perioada următoare, astfel că am decis să nu prelungim astfel de contracte”, a declarat Silviu Dumitrache, Preşedinte Braiconf.

Producătorul român, cu o istorie de 70 de ani pe piaţa locală, mai deţine în prezent în 12 magazine in România, pe lângă siteul de comenzi online.

„Ne dorim să implementăm un concept potrivit de magazin, care să reflecte fidel valorile şi calitatea produselor pe care le oferim pe piaţă. În special cămăşile bărbăteşti pe care le producem şi care întrunesc standarde de calitate superioară au nevoie de spaţii concept care să fie actuale şi conforme cu produsele oferite. Acest lucru presupune o reconfigurare a reţelei de magazine din ţară si redeschiderea reţelei de magazine din străinătate, iar închiderea celor din mall-uri în această perioadă reprezintă o creştere a mărcii Braiconf, dar şi o etapă nouă în relansarea segmentului nostru de retail”, a spus Silviu Dumitrache.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO