Constructii & Imobiliare

Britanicii de la Endava au închiriat peste 2.100 de metri pătraţi în cea mai înaltă clădire de birouri din România

Britanicii de la Endava au închiriat peste 2.100 de...

Autor: Cristina Bellu

14.11.2019, 14:43 585

Compania britanică Endava, specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, a închiriat peste 2.100 de metri pătraţi în cea mai înaltă clădire de birouri din România, UBC 0, care va fi inaugurată la finalul anului 2020 şi care face parte din proiectul mixt Iulius Town dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascălu şi fondul de investiţii Atterbury Europe în Timişoara.

„Când am început activitatea din Timişoara, în 2018, eram cinci oameni dornici să construim şi să dezvoltăm o comunitate pasionată de tehnologie şi inovare, nu doar un business. Acum, la un an distanţă, suntem peste 100 de arhitecţi, programatori, testeri, analişti şi administratori de sistem, manageri de business şi de proiect. Ne dorim să continuăm procesul de dezvoltare al Endava Timişoara cu aceeaşi pasiune şi dedicare cu care am început”, spune Iulian Tatarcan, Manager al centrului Endava din Timişoara.

Până la finalizarea construcţiei, compania îşi va desfăşura activitatea într-un nou centru de dezvoltare în cadrul clădirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), parte a Iulius Town.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO