Constructii & Imobiliare

Britanicii de la Endava au închiriat spaţii de birouri în ElectroPutere Parc, unde sunt deja prezente companiile de IT Hella, UbiSoft şi Operative

Britanicii de la Endava au închiriat spaţii de birouri...

Autor: Roxana Rosu

06.10.2022, 10:27 495

ElectroPutere Parc a semnat până în prezent contracte de închiriere cu o serie de companii internaţionale de IT, precum Hella, UbiSoft, Operative şi Endava, francezii de la Catinvest Group, proprietarii parcului industrial, anunţând că lucrează deja la o nouă clădire mixtă, de 17.000 mp de birouri, pentru a extinde capacitatea, având în vedere cererea primită.

Compania britanică Endava este ultima sosită în parcul de la Craiova, gradul de ocupare a clădirii A din complexul ElectroPutere Parc depăşind 95%.

Mai departe, planurile de dezvoltare ale Catinvest includ spaţii de retail, birouri şi alte servicii precum spaţii de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiţii de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani.

„La Catinvest, obiectivul nostru este să dezvoltăm permanent ElectroPutere Parc, oferind locuitorilor din zonă şi business-urilor locale un hub extrem de bine poziţionat şi foarte accesibil pentru activităţi profesionale şi de shopping, restaurante şi agrement. Suntem foarte mândri că firme internaţionale de IT precum Hella, UbiSoft, Operative şi acum Endava au ales ElectroPutere Parc pentru a-şi amplasa sediul central în Craiova", a declarat Bertrand Catteau, preşedintele Catinvest Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO