Constructii & Imobiliare

Britanicii de la London Partners au finalizat proiectul rezidenţial Soho Unirii, după investiţii de 26 mil.euro, şi se uită la noi oportunităţi în zona rezidenţială sau mixtă

Britanicii de la London Partners au finalizat proiectul...

Autor: Roxana Rosu

02.07.2019, 13:07 902

 

 

Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a finalizat proiectul rezidenţial Soho Unirii, care cuprinde 236 de apartamente, în trei clădiri, investiţia totală ridicându-se la circa 26 milioane euro.

Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcţie de procesele individuale de cadastrare şi intabulare.

”Piaţa imobiliară din România este una atractivă şi suntem satisfăcuţi de rezultatele înregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidenţială, în inima Bucureştiului. Analizăm diferite oportunităţi noi de investiţii, fiind interesaţi atât de noi potenţiale dezvoltări rezidenţiale cât şi de potenţiale dezvoltări mixte, care să includă atât spaţii de birouri cât şi rezidenţiale”, a declarat Richard McLaughlin-Duane, Managing Partner London Partners, dezvoltatorul proiectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO