Constructii & Imobiliare

Brokerul imobiliar Colliers International lansează o nouă linie de business pentru dezvoltatorii de retail

Brokerul imobiliar Colliers International lansează o nouă linie de business pentru dezvoltatorii de retail

Simina Niculiţă

Autor: Cristina Bellu

29.05.2017, 11:30 212

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International lansează Retail Services, o nouă linie de business prin care îşi propune să devină “one stop shop” pentru dezvoltatorii de retail.

Divizia va fi coordonată de Simina (Istrate) Niculiţă, care face parte din echipa Colliers International de 12 ani. După ce a început ca şi consultant în cadrul departamentului de rezidenţial, unde a intermediat tranzacţii de portofolii de apartamente de peste 150 milioane de euro, s-a alăturat echipei de retail ca Director Asociat.

“Obiectivul nostru este să fim un one stop shop pentru dezvoltatorii de retail, rol prin care ne dorim să ne consolidăm poziţia de cea mai respectată şi iubită companie imobiliară din România. Rolul Siminei Niculiţă este de a integra servicii pentru a servi modelul nou de business al retailerilor şi dezvoltatorilor de spaţii comerciale, aflat astăzi în continuă schimbare”, a declarat Ilinca Păun, Managing Partner Colliers International.

Tehnologia care a facilitat dezvoltarea comerţului online şi digitalizarea băncilor şi a serviciilor, generaţia Millennials, care reprezintă 40% din forţa de muncă şi care caută un mix de funcţiuni bazat pe comoditate şi trăirea unor experienţe aparte sunt doar câteva dintre noile provocări ale pieţei de retail.

“Serviciile noastre principale către dezvoltatorii de retail sunt cele tranzacţionale de achiziţie teren, marketing şi leasing, vânzare post-dezvoltare ca investiţie, dar oferim şi servicii cu valoare adăugată, precum consultanţă fezabilitate, consultanţă  de repoziţionare, servicii de finanţare şi certificare verde”, a explicat Simina Niculiţă, Director Retail Services în cadrul Colliers International.

Echipa de Retail Services va fi formată din nouă persoane, specialiştii în leasing şi consultanţă, investment, reseach şi terenuri.

AFACERI DE LA ZERO