Constructii & Imobiliare

CBRE România îl promovează pe Tudor Ionescu în poziţia de Head of Advisory & Transaction Services pentru divizia de birouri

Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE România

Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE România

Autor: Cristina Bellu

27.09.2019, 09:42 208

Compania de consultanţă imobiliară CBRE îl promovează pe Tudor Ionescu, un arhitect cu peste 17 ani de experienţă, în poziţia de Head of Advisory & Transaction Services  pentru sectorul de birouri din cadrul instituţiei.

El îl înlocuieşte pe Mihai Păduroiu, care a ocupat acestă funcţie în ultimii patru ani, şi care a decis să se dedice activităţii de dezvoltare imobiliară.

Promovarea lui Tudor Ionescu marchează evoluţia departamentului de birouri al CBRE România către oferirea de servicii integrate de real estate, bazate pe cunoştinţe comerciale, tehnice şi de arhitectură, la care se adaugă expertiza extinsă pe serviciile de închiriere, atât pentru clienţii locaţi, cât şi pentru cei globali, potrivit datelor transmise de oficialii companiei.

„Este o schimbare totală de paradigmă, în care am crezut şi am simţit nevoia să acţionăm. (...) Piaţa de birouri nu mai este doar despre metri pătraţi închiriaţi, ci este despre oameni şi experienţa pe care o au la birou. De aceea, mergem departe cu excelenţa serviciilor oferite prin promovarea lui Tudor, care în ultimii doi ani la CBRE s-a specializat pe Workplace Consultancy în proiecte din România, Austria şi Olanda”, spune Răzvan Iorgu,  Managing Director, CBRE România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO