Constructii & Imobiliare

Ce mai vinde ANAF: Un apartament de aproape 1 mil.lei din Floreasca, sechestrat în „Dosarul Transferurilor”

Ce mai vinde ANAF: Un apartament de aproape 1 mil.lei din...

Autor: Petru Mazilu

24.03.2023, 22:05 2283

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că scoate la licitaţie un apartament situat în cartierul Floresca. Bunul a fost sechestrat în baza unei hotărâri judecătoreşti din „Dosarul Transferurilor”, iar preţul de pornire la licitaţie este de aproape un milion de lei.

ANAF a anunţat că scoate la licitaţie un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătoreşti, în „Dosarul Transferurilor”.

Este vorba despre „un apartament compus din cinci camere şi dependinţe, care conform documentaţiei cadastrale, are suprafaţa totală de 118 m.p. şi este situat în Bucureşti, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălţime P+4E, edificat în anul 1990”. Preţul de pornire al licitaţiei este de 975.942 de lei, fără TVA, au precizat cei de la ANAF.

Licitaţia publică va fi organizată pe 5 aprilie, la ora 14.00, în Bucureşti, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 10, Corp B, et. 2, sector 3. Persoanele interesate pot afla toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie pe portalul ANAF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO