Constructii & Imobiliare

Cel mai nou jucător imobiliar din Capitală începe construirea unui nou proiect rezidenţial în Aviaţiei

Autor: Bogdan Alecu

01.06.2017, 00:07 7703

Forte Partners, unul dintre cei mai activi dez­voltatori imobiliari, care construieşte birourile The Bridge din zona Orhideea, demarează în perioada imediat urmă­toa­re un proiect rezi­den­ţial în partea de nord a Capitalei, pe un teren de 14.000 mp din fosta fabrică de pâine Băneasa.

Prima fază a viito­ru­lui Aviaţiei Park ar putea fi gata în a doua jumătate a anului viitor.

„Suntem în aştep­tarea Autorizaţiei de Con­struire pentru pri­ma fază, constând în două blocuri cu 176 de apartamente. Construcţia acesteia va dura 16 luni. Faza a doua a proiectului o vom demara în toamna acestui an cu finalizare în primăvara anului 2019. Dorim să edificăm ambele faze cu un ecart mic între ele pentru a reduce impactul asupra fazei întâi. În plus, între cele două faze vom face o grădină de 10.000 mp odată cu prima fază“, a spus Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners.

Ambele faze vor avea câte 176 de apartamente, astfel încât se va ajunge la un total de 352 de imobile, atât garsoniere, cât şi apartamente cu două, trei sau patru camere. În ultimele luni mai multe companii au anunţat proiecte rezidenţiale de mare anver­gură în zona Barbu Văcărescu - Flo­reas­ca, pe măsură ce numărul angaja­ţi­lor din zonă urcă la peste 40.000 de oa­meni, infrastructura rutieră şi cea de transport în comun rămâne aceeaşi, nefiind anunţate planuri imediate pentru îmbunătăţirea acesteia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO