Constructii & Imobiliare

Chiriile pentru apartamentele cu trei camere din Cluj-Napoca au crescut cu 30% în ultimul an

Chiriile pentru apartamentele cu trei camere din...

Autor: Laurentiu Cotu

06.08.2015, 17:10 2403

Chiria medie solicitată pe segmentul apartamentelor de trei camere din Cluj-Napoca a ajuns în prezent la 400 de euro pe lună, în creştere cu aproximativ 30% faţă de anul trecut, conform unui studiu al imobiliare.ro. Pe segmentul garsonierelor din Cluj-Napoca chiria s-a menţinut constantă în ultimul an, la o valoare de 250 de euro pe lună, iar apartamentele cu două camere pot fi închiriate în prezent cu 320 de euro pe lună, faţă de 300 de euro pe lună în vara lui 2014.

Cel mai mare avans, de la 310 la 400 de euro pe lună, a fost consemnat de locuinţele tricamerale, Clujul devenind astfel oraşul cu cele mai mari chirii din ţară. Diferenţele consemnate în raport cu valorile înregistrate în Capitală sunt: 8% în cazul garsonierelor, 6% în cazul apartamentelor cu două camere, respectiv 5% pentru unităţile tricamerale. Pentru cei care sunt dispuşi să împartă o cameră cu cineva, costurile sunt cuprinse între 67 şi 125 de euro de persoană. Portalul Afacerilor Imobiliare este proprietatea companiei RealMedia Network din Timişoara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO