Constructii & Imobiliare

Cojocaru: Avem finanţare completă pentru birourile The Landmark. Investiţia totală este de 55 mil. euro

Proiectul The Landmark este construit pe un teren de 7.100 mp în zona Piaţa Romană

Proiectul The Landmark este construit pe un teren de 7.100 mp în zona Piaţa Romană

Autor: Cristi Moga

12.11.2014, 00:06 2013
Omul de afaceri Dan Cojocaru, acţio­nar al firmei de proiectare şi arhitectură Proiect Bucureşti şi unul dintre investi­torii în proiectul de birouri The Land­mark din centrul Capitalei, spune că finan­ţarea acestei investiţii a fost asigu­rată astfel încât lucrările să se desfăşoare con­form planului, livrarea parcului de afaceri format din trei clădiri fiind programată la începutul anului 2016.
 
Prin intermediul firmei Alecsandri Estates, Cojocaru şi omul de afaceri Michael Hadjipavlou ridică un proiect de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de circa 22.000 de metri pătraţi, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 55 de milioane de euro, cu TVA inclusă.
 
„Anul trecut am avut o pauză, până au fost finalizate toate actele, dar acum avem finanţare completă de la Piraeus pentru întregul proiect. Pentru toate cele trei clădiri termenul de finalizare a lucrărilor este T1 2016 şi avem discuţii avansate cu firme multinaţionale pentru închirierea de spaţii, dar deocamdată am semnat doar h.o.t.-uri (acorduri neanga­jante de tipul head of terms – n.red.)”, a declarat Dan Cojocaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO