Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară CBRE ”a angajat” primul robot humanoid din real estate, PepperEscu

Compania de consultanţă imobiliară CBRE ”a...

Autor: Roxana Rosu

12.06.2019, 15:00 509

Compania de consultanţă imobiliară CBRE are în echipa sa, începând cu luna mai, primul robot humanoid dintr-o companie de real estate din România, PepperEscu, printre atribuţiile acestuia fiind, conform fişei postului, comunicarea cu colegii şi clienţii.

„Obiectivul nostru este de a integra tehnologia în reinventarea businessului de real estate, facilitând comunicarea dintre oameni şi spaţiile pe care le utilizează. Prin intermediul tehnologiei, iar PepperEscu este un exemplu în acest sens, putem eficientiza procese şi totodată crea un sentiment de familiaritate atât în spaţiile de birouri, cât şi în cele comerciale. Spaţiul unei clădiri devine astfel o experienţă în sine, în care oamenii revin cu poftă”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director, CBRE România.

În primele sale săptămâni ”de lucru”, robotul humanoid PepperEscu a participat ca speaker la un eveniment dedicat pieţei imobiliare din România, alături de peste 300 de participanţi,  unde a lansat, alături de echipa companiei, o aplicaţie destinată pieţei de real estate locale, CUE by CBRE (care poate fi descărcată din AppStore şi GooglePlay).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO