Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară CBRE preia serviciile de property management pentru clădirea de birouri Ethos House din Floreasca

Compania de consultanţă imobiliară CBRE preia...

Autor: Roxana Rosu

08.10.2020, 12:35 102

CBRE, companie de consultanţă imobiliară, preia serviciile de property management pentru clădirea de birouri Ethos House, amplasată în zona Floreasca din nordul Capitalei.

 Ethos House este o clădire boutique, cu o suprafaţă de circa 8000 mp, care găzduieşte la parter restaurantele Fratellini şi Uanderful.

„Pandemia a adus în prim plan importanţa comunităţii care se creează în jurul biroului. Clădirile de birouri au şansa, prin mixul de chiriaşi, facilităţile puse la dispoziţia lor  şi prin administrarea corespunzătoare, să dezvolte comunităţi, nu doar să găzduiască businessuri”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

Printre chiriaşii Ethos House se numără şi Euralis, Arval BNP Paribas, Camera de Comerţ Româno-Franceză (CCIFER), Glencore, Forte Partners şi BNP Paribas Cardif. Clădirea a fost dezvoltată de omul de afaceri grec Gkotsis Anas­tasios, în urma unei investiţii de opt milioane de euro, finalizată în 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO