• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
Constructii & Imobiliare

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox îi promovează pe Bogdan Marcu şi Dana Radoveneanu în poziţiile de Partner Capital Markets şi Head of Retail Agency

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox îi promovează pe Bogdan Marcu şi Dana Radoveneanu în poziţiile de Partner Capital Markets şi Head of Retail Agency

Autor: Cristina Bellu

11.10.2022, 10:18 216

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă că Bogdan Marcu, şeful departamentului de retail din cadrul instituţiei, a fost promovat în poziţia de Partner al Departmentului Capital Markets.

Bogdan Marcu lucrează în cadrul Cushman & Wakefield Echinox din anul 2008, iar din 2014 a preluat conducerea departamentului de retail, rol din care a oferit servicii de consultanţă dezvoltatorilor şi proprietarilor de spaţii de retail din Bucureşti şi din ţară şi a sprijinit chiriaşii în procesele de expansiune.

De-a lungul carierei sale, Bogdan Marcu a lucrat cu proprietari precum Prime Kapital, NEPI Rockcastle, One United, REWE Group, S Immo sau Raiffeisen Evolution, contribuind totodată la extinderea unor retaileri precum Inditex, H&M, Mc Donalds,  New Yorker, Decathlon sau Leroy Merlin.

”Piaţa de investiţii imobiliare are o evoluţie pozitivă constantă, însă este departe de a-şi atinge potenţialul maxim, având în vedere poziţia României în peisajul investiţional din Europa Centrală şi de Est”, spune Bogdan Marcu, Partner Capital Markets, Cushman & Wakefield Echinox.

Tot astăzi, Cushman & Wakefield Echinox a anunţat că Dana Radoveneanu a preluat rolul de Head of Retail Agency.

Dana Radoveneanu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în anul 2017. Experienţa ei se leagă de coordonarea unui număr important de procese de închiriere pentru dezvoltatori precum One United, Prime Kapital, Nova Imobiliare, Forte Partners sau Portland Trust, semnând tranzacţii cu ocupanţi precum Help Net, Ana Pan, 4F, Teilor, Diverta, Superbet, Ac&Co etc. 

”Sectorul de retail tradiţional trece printr-o perioadă de transformări şi de adaptare la noile condiţii de piaţă, astfel că activitatea de consultanţă este din ce în ce mai complexă.”, spune Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox. 

În ultimii trei ani, departamentul de retail al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat în procese de închiriere de noi spaţii, cu o suprafaţă totală de peste 70.000 de metri pătraţi, acţionând atât în numele proprietarilor, cât şi al chiriaşilor.

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787