Constructii & Imobiliare

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag, a închiriat 2.100 mp în proiectul TBM Industrial Park situat în apropierea Capitalei. Tranzacţia a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox

Autor: Cristina Bellu

29.10.2020, 12:06 309

Compania de curierat Sameday, controlată de eMag, continuă extinderea pe plan local, pe fondul creşterii pieţei de profil, şi închiriază 2.100 metri pătraţi în localitatea Rudeni, lângă Bucureşti, în proiectul TBM Industrial Park.

Tranzacţia a fost intermediată de departamentul industrial al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a anunţat cooptarea lui Ştefan Surcel în poziţia de consultant al departamentului industrial şi terenuri, principalele atribuţii ale funcţiei vizând consultanţa pentru închirierea proprietăţilor industriale şi logistice, facilitarea procesului de vânzare/cumpărare a terenurilor, analiză de piaţă şi due diligence.

„Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Împreună cu Ştefan am căutat o locaţie adaptată pentru cerinţele Sameday privind o suprafaţă relativ mică de depozitare, cu un număr foarte mare de locuri de parcare şi am identificat o variantă optimă de spaţiu, într-o locaţie foarte avantajoasă, vizavi de depozitul lor central, cu o configuraţie ce corespunde exact cerinţelor”, spune Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox.

Sameday a mai închiriat recent, în cadrul unei tranzacţii intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, un spaţiu de depozitare cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi în Tunari, la nord de Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO