Constructii & Imobiliare

Compania fraceză Thales şi-a dublat suprafaţa închiriată în Orhideea Towers şi vrea să ajungă la 1100 angajaţi până în 2021

Compania fraceză Thales şi-a dublat suprafaţa...

Autor: Roxana Rosu

17.10.2019, 11:09 749

Thales Romania, subsidiara locală a grupului francez activ în industriile aerospaţială, apărare şi electronică, a mai închiriat 5.300 metri pătraţi în complexul Orhideea Towers din zona de Centru-Vest a Bucureştiului, dublându-şi astfel suprafaţa deţinută în proiectul deţinut de CA Immo, în linie cu planurile de extindere ale activităţii pe piaţa locală.

Compania franceză s-a mutat în Orhideea Towers la finele anului trecut, din Riverplace (Riverview House), deţinut tot de CA Immo. În prezent, firma are peste 550 de specialişti, iar planurile vizează atingerea cifrei de 1.000 specialişti în inginerie până în 2021.

“Extinderea spaţiului din Orhideea Towers este în linie cu planurile de creştere pe piaţa din România pe care le-am anunţat în nenumărate rânduri. Am căutat cele mai bune soluţii pentru a ne dezvolta liniile de business pe piaţa românească şi cu ajutorul JLL am reuşit să identificăm acea variantă care să ne asigure ducerea la îndeplinire acestor deziderate şi care să ne ajute să oferim un mediu de lucru atractiv şi ofertant pentru angajaţii actuali şi viitori”, a declarat Cristian Pîrcălabu, CFO Thales România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO