Constructii & Imobiliare

Comşa, Premier Estate Preţurile la apartamente nu vor mai scădea

Comşa, Premier Estate Preţurile la apartamente nu vor mai scădea
11.06.2016, 12:41 18348

Preţurile la apartamente nu vor mai scădea în perioada următoare, în condiţiile în care pe zona de low cost ele sunt deja foarte mici şi dezvoltatorii au făcut de multe ori rabat la calitate, iar pe zona de middle şi high există cerere, este de părere Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate 

”Nu putem compara situaţia de acum cu cea din 2008. Atunci aveam o piaţă speculativă, au urmat multe insolvenţe, era altă situaţie, de aceea erau preţurile aşa mari. Acum nu mai e aşa, apartamentele de 150.000 euro isi vor găsi clienţi”, spune Comşa.

Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. "Unul dintre cele mai misterioase şi frumoase sisteme de tranzit de pe pământ"

Pe de altă parte, ea spune că cererea pe rezidenţial nu e neapărat sănătoasă dacă piaţa depinde de Prima Casă, un program care ar putea să dispară la un moment dat.

”Dacă programul dispare rămânem cu creditele imobiliare clasice, impactate de legea dării în plată. Până la urmaă de ce e nevoie de Prima Casă, de un program garantat de stat, de ce nu e lăsată creditarea clasică, cu nişte oferte avantajoase?”, se întreabă Andreea Comşa.

Cele mai frumoase sate din lume. Destinaţii pitoreşti îngheţate în timp

AFACERI DE LA ZERO