Constructii & Imobiliare

Consiliul Judeţean Cluj a investit 5,5 mil. lei pentru modernizarea sediului şcolii populare de arte

Consiliul Judeţean Cluj a investit 5,5 mil. lei pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

13.02.2017, 14:08 360

Consiliul Judeţean Cluj va finaliza un proiect de investiţii de 5,5 mil. lei (peste 1,2 mil. euro), ce a presupus modernizarea sediului Şcolii Populare de Arte ’’Tudor Jarda’’. Lucrările au constat în refacerea şi consolidarea subsolului, a structurii de rezistenţă la parter şi etaj, înlocuirea tâmplăriei, mansardarea şi recompartimentarea clădirii.

’’Imobilul, cu o suprafaţă utilă de 4.300 de metri pătraţi, este cel mai mare sediu de şcoală de arte din ţară. Alături de spaţiile amenajate, şcoala va avea inclusiv un studio propriu de înregistrări’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Înainte de a deveni sediu al şcolii populare de arte, imobilul a avut diferite destinaţii, fiind utilizat pe parcursul timpului ca fabrică de zahăr, fabrică de birje, cazarmă, aşezământ al institutului imperial de corecţie şi anexă a liceului tehnologic special Samus.

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO