Constructii & Imobiliare

Contractele cu Sanofi sau Carrefour au ridicat cu 15% vânzările furnizorului de mobilier pentru birouri Techo

Dinu Cristian, directorul general al Techo România: A fost anul marilor proiecte la nivel de piaţă, dar şi pentru noi.

Dinu Cristian, directorul general al Techo România: A fost anul marilor proiecte la nivel de piaţă, dar şi pentru noi.

Autor: Corina Mirea

18.04.2016, 00:06 443
Furnizorul de soluţii de amenajări şi mobilier pentru birouri Techo, prezent în România de aproape două decenii, şi-a majorat anul trecut afacerile cu 15%, pe fondul efervescenţei din piaţa de real-estate unde numărul compa­niilor care s-au mutat în noi spaţii de birouri a atins din nou cote maxime.
 
„Cifra de afaceri din 2015 a fost de 49,8 milioane de lei, echivalentul a peste 11 milioane de euro. Creşterea a venit în special ca urmare a majorării cotei de piaţă a companiei, dar şi din accelerarea ritmului de mutare a firmelor în noi spaţii de birouri. A fost anul marilor proiecte la nivel de piaţă, dar şi pentru noi“, a spus pentru ZF Dinu Cristian, directorul general al Techo România.
 
Techo a intrat pe piaţa locală în urmă cu 19 ani ca filială a businessului cu acelaşi nume din Cehia, care în 2005 a devenit parte a grupului olandez din industria de mobilier pentru birou Ahrend.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO