COS, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajarea birourilor, deschide un concept store în clădirea ISHO Offices din Timişoara

12 sep 2018 Autor: Cristina Bellu

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa locală dedicate spaţiilor de birouri, se extinde în vestul ţării şi deschide un showroom în cadrul proiectului ISHO Offices din Timişoara, dezvoltat de Mulberry Development, companie controlată de antreprenorul Ovidiu Şandor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, birouri
, crestere
, deschidere
, furnizor
, solutii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide