Constructii & Imobiliare

Cristi Moga preia poziţia de Head of Capital Markets la compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox

Cristi Moga preia poziţia de Head of Capital Markets la...

Autor: Roxana Rosu

07.12.2021, 11:06 224

Cushman & Wakefield Echinox l-a numit pe Cristi Moga în poziţia de Head of Capital Markets, el urmând să coordoneze activitatea echipei de tranzacţii cu active imobiliare în scop investiţional.

Cristi MOga lucrează la Cushman & Wakefield Echinox din octombrie 2015, iar din anul 2018 a fost promovat ca Head of Research. În ultimii şase ani el a realizat peste 80 de studii, oferind soluţii pentru proiecte de dezvoltare şi de investiţii cu o valoare cumulată de peste 2 miliarde de euro.

„Sunt încântat că mi s-a încredinţat oportunitatea de a conduce departamentul de Capital Markets şi am încredere că experienţa ultimilor ani reprezintă o bază solidă pentru noul meu rol. Implicarea în proiecte variate şi complexe m-a ajutat să analizez şi să înteleg activele imobiliare din perspectiva tuturor părţilor implicate şi a întregului ciclu de dezvoltare, operare şi tranzacţionare.” , a spus Cristi Moga.

Înainte de Cushman & Wakefield Echinox, Cristi Moga a lucrat timp de aproape 10 ani ca jurnalist pentru Ziarul Financiar, unde a acoperit domeniul imobiliar şi piaţa avocaturii de business, realizând de-a lungul timpului peste 5.000 de articole.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO